got the handshake

Nu e HAnna här. Vi har hoppat studsmatta och ätit mellis och nu ser vi på en skräckfilm, Hanna e lite rädd. Men som tur e har hon ju mannen här, höhö.  "Ja!" sa hon nu, ser ni :)

Ikväll bär det av till stan med folk, vet inte riktigt vart vi ska men höhö det blir bra ändån! Vi ska dygna, önska oss lycka till!

TJARÅÅÅÅ OCH HA EN BRA VALBORG!



lovely


Sommar måste vara det mest besst hezzta i värden som finns!

Som vi längtar till England, tre veckor förstår ni, tre veckor helt ensamma utan föräldrar. Vi är fria att göra vad vi vill! Åh vuxenlivet väntar för ett par veckor!


vår

Vår! Verkligen idag var det det :)

Efter skolan hittade jag, Klara och Feller en gudomligt fin ungdomsgård på götgatan som är en gammal 1700-tals lägenhet med högt i tak och flera våningar. Dit ska vi gå någon gång.

Nu hör jag en flöjt som spelar långt borta utanför mitt fönster, kanske på någon av gatorna längre bort?

Imorgon är det valborg!! Tjoooho!




just like you

Jag och min pappa har ganska roligt när vi handlar, jag tycker om att handla med honom för vi kommer alltid på så mycket roliga saker och skoja om. Jag satt längst fram på vagnen och åkte haha! Som ett litet barn.
Också kan jag tjata lite extra för att få några goda grejer, som tex dendär osten och olivträdet som jag så gärna ville ha i mitt rum..

Om ni vill veta har jag gjort en cover på en låt av en artist, ni-vet-vem...haha!

dagens outfit, haha skoja men aa..

be gentle

Idag så klippte jag ju mig och det blev bra.  

Så sen så reklmaerade jag en tröja också för när jag vaknade idag så var halva tröjan uppriven vilket tydligen var en söm som var felsydd också köpte jag nya tights också för dom gamla var trasiga!

HEJDÅÅÅÅÅÅ!




Bye bye!

Nu om typ en liten stund ska jag åka och klippa mig, gud vad glad jag e för det.

Vi hörs! PUSS!


godmorning john

Godmorgon!

Igår kväll när Alice skulle guida oss till berget de var på drev vi bara runt utan att det minsta förstå vart vi hade varandra. Hon sa åt oss att ta höger vid den gula kiosken och det gjorde vi ju, trodde jag ja.

När vi gick tillbaka till dit vi hade böörjat kom jag på att jag hade tagigt vänster istället för höger. bra där!

Det var jättemysigt iallafall, vi satt på ett berg där vi kunde se hela stockholm live och allt vattem precis i solnedgången. Helt sjukt mysigt.




days of spring

Nu är vi jättetrötta så vi ska sova!! AA, SKÖÖÖNT! :D



jag, mina & evelina

I have a busy life

HEEJ!!

Sorry alla coolingar för att uppdateringen inte ligger på högsta nivå nu men har vart upptagen nästan hela dagen.


Innat slaggade Klara här som vaknade så tidigt som klockan halv 8 och vi gick upp och åt frukost till "Tjenare Kungen". Mys!

Och nyss kom jag och Molly hem efter att ha varit på en jättemysig grillkväll på skinnaviksberget med några sköningar, hehe.
Imorgon drar vi nog in till stan igen på kvällen, haha dessa fyra helgdagar har bara bestått av utekvällar!
Men klaga ska jag verkligen inte göra.

SEE YOU TOMORROW! :)


gr8!

Kom hem jättesent igår kväll när Sara och Molly sov här. Och snäll som man e så sov jag en madrass på golvet.
När vi vaknade bestämde vi oss för att gå ut och leka i en park. där hittade vi en linbana . också köpte vi godis. fast inte jag. okej anteckna mitt otroligt intressanta liv, om ni vill!

Snart ska jag iväg och träffa Klara sen kommer vi tillbaka hit hem igen sen någon gång ikväll.

Och om ni vill veta så är det skönaste som finns att gå utan bh!  

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN!





perfect people

Idag har vart en jätte skön och lugn dag. eftersom man blev klar med allt skolarbete igår så hade man bara lite chill tid över. Vi satte oss vid kyrkogården och jag tog Felles kudde och la mig och sov rakt upp o ner i solen, det var jättemysigt vilket har resulterat i tusen miljoner bruna fräknar.

Ikväll ska jag träffa några kompisar inne i stan så får vi se vad vi hittar på


Och nu har vi 4 dagars ledighet, uuunderbart! och bara för det så får ni en bild på mina sjukt snygga vampyrtänder!




believe in me

Sitter här och lyssnar på du-vet-vem, och nej denna gång är det ingen slump.


alltför ballt

Haha, jag är verkligen så töntig. Jag gråter för minsta lilla sak nuförtiden. Idag blev jag jätteledsen för jag inte hittade mitt projekt och satte mig ner på golvet och började gråta. Så kan det vara ibland, om man vill.

Mmm, det snöar nu. mysigt..eller inte...mums

Imorgon är det fredag, BYEE BYE SNIGELPAJ!





stay cool

Idag kom det en inplastad liten bok i våran brevlåda och utan att lägga märkte till det tog jag in den. Sen tog jag en titt på den, "får endast öppnas av föräldrar!" stod det. Den självklara loggan som inte lockar någon att öppna. Nu förstår jag de får allting ifrån.

Varför dricker ungdomar alkohol?

Vet inte, mest för att det är kul..väl. :)





!



Aahhhh nu måste jag dusha för det är så sköönt! hah, men vi ses imorgon! PUSS OCH KRAM INGEN REKLAM!

even though your trousers just fell down

Mamma, det var jag som lade in osten i kylen på fel sätt. Ifall du läser min blogg så vet du, förlåt.

Nu sitter jag på köksgolvet och lyssnar på Those Dancing Days medans jag väntar på att maten ska bli klar. Ja, jag gick och handlade mat på egen hand idag efter skolan. Också köpte jag en frin tröja på det! Hah.

Titta vilken fin bild mina hittade på sin dator, haha!

Hejdå alla balla! :)


 

 


giving up

Nu ligger jag i sängen och har datorn i knät!! det får man ju inte men jag gör det ändå. varför?!!

sad face :(


perfect people

Idag sååååååååååå aaaaaaah såg vi på bio med skolan hann inte ens komma till skolan för ensa klara ringde mig och sa åt mig att skynda mig dit såååååååå det gjorde jag! hah. för övrigt är färgen vit. och ja filmen var jättebra.

JIiahh, jag blir galen på mitt hår, det växer hur fort osm helst. Nu när det är långt igen så behöver det klippas så jag beställde tid idag. Fint!


be cool

HeJ. !

Idag har jag avslutat två låtar samt börjat på en ny. Jag ska verkligen försöka gå till det där och kanske sjunga en lite truttilutt. TJOHOO!!


Idag har jag sjungt kanon med min bror, klättrar med en stege i ett högt äppelträd samt krattat löv lite här och där. Och så har jag lagat mat, det blev jättegott. Det var en kycklinggryta.

Men jag börjar bli himla orolig att flygen inte kommer ha startat gå igen förräns jag åker till Paris i maj. Oj det visste ni kanske inte? Okej. Men jag säger det nu: jag ska till Paris i maj. Så :)


pp

Nu äter jag en rostad macka, med leverpastej dessutom! :)

Jag är verkligen trött. Ni har missat massa grejer för jag har inte varit inne på datan på 2 dagar och det tycker jag är jätteskönt.

Men mina ringde mig i tosrdags och berättade att hon inte kunde åka till London, för nivet vulkanmolnen härjar i himlen från Islands vulkan?
Så hon undrade om vi kunde träffas och då kom vi på att hon ju kunde komma med mig till skolan dagen därpå annars skulle det bli lite tråkigt för mina kanske.

Så vi hämtade mina klockan ungefär 9. Och idag åkte hon hem :(:)

vet ni vad jag tror om detta vulkanutbrott? först av allt så tycker jag inte att det är helt hemskt och negativt utan att det är bra för miljön och jag tror att det är miljön själv som nu vill göra uppror emot alla oss människor som bara förstör jorden.

Men ändå, om det inte skulle finnas människor, vad skulle jorden då vara nödvändig för?

Det hade kanske varit enklast om vi stannat som apmänniskor eller vikingar ändån...



my dunks

Här får ni typ världens bästa låt som jag hittade igår, himla bra text tycker jag. Och han som sjunger är typ skitsnygg.

Idag så tog jag och Klara våran kos och begav oss till Stortorget i gamla stan med våra gitarrer och satte och och spelade där. Jättebra ju, både för att man gör andra människor glada och för att man kan få lite pengar!

Och det hade stått en tjej och lyssnat på oss en stund och såg ut att digga det, digga det haha..jaa och sen helt plötsligt kom hon fram till oss och började fråga oss om vi brukade ha konsrter och liknande för hon tyckte vi var så duktiga. Hon kom ifrån Rumänien eller nått och var artist som hade släppt lite album så jag baa "oo wow, cool! so you have like thousands och fans out there?" hon ba "yeah, some here and som there".

så himla coolt så jag frågad henne om hon kunde kolla mina låtar så det skulle hon göra! yippieh!


najs!

Jag hade tänkt mig ett liv i en etta i mitt älskade södermalm. men nej, idag förstördes mitt livs framtid.
Jag satt bläddrade i en tidning och frågade min mormor:

embla-tror du man har råd med en första lägenhet på söder?

mormor-nej, det tror jag inte

embla-vaaaaa??? skojar du??hur mycket kostar en lägenhet här?

mormor-säkert miljoner

embla-för en etta?? neejjj!!

ja du.



Pulp

Idag, när jag i mina svindlande tankar, stod och stekte falukorv. blommig falukorv, dessutom. undrade jag varför den aldrig stektes klart. det var då jag såg jag att stekpannan stod ca 10 cm ifrån plattan..ja så kan det gå. hoppsan kerstin!

om ni ville veta alltså

Idag efter skolan begav jag mig till en resturang där några jag kände befann sig. jag slog mig ned på en väldigt fin träbänk mitt i solen bakom byggnaden och kände hur jag snart kommer att få ett helt ansikte fullt med fräknar.

människor som har fräknar, brukar ju oftast inte gilla sina. eller hur? men det gör jag! undrar om Pippi gillade sina...



mmjja

Jag har tänkt på en sak. att jag vill fytta till gotland. faktiskt. jag tänkte att jag kan ju flytta in i vårat nya hus själv, så kunde ju skolan skicka alla läxor i mejl till mig och så skaffar jag ett sånt där årskort så man får åka båten hur mycket man vill och då åker jag till skolan när det är prov och så.

låter bra va?

fast jag vet inte om jag skulle våga bo där själv..


when I look at you

Tjena alla coola människor!


Orkar inte skriva, förlåt mina läsare. Men någon dag ska jag göra ett speciellt och fint nlogginlägg till mina 200 läsare :)

How to write a perfect love song. Will space travel ever be accessible?




chic

Känner mig lite smått töntig, men det är faktiskt så att jag, sitter här och lyssnar på Justin Bieber


kärlek & respekt

aahhhh påsklovet e slut imorgon, lite synd sådär. Kommer sakna det här påsklovet, jag känner det. mycket väl. dessutom.

Nu har jag ingen lust alls att plugga det lilla som jag egentligen skulle behöva. Egentligen vet jag att jag måste det men jag vill lyssna på lite musik istället, bara en liten stund. okej. jag ska försöka!

Mitt hår luktar gott för jag har dushat, iiiaaaaaaaah!




I'm no superman

Nu är Maisha och Julia här och hämtar Julia. Saknar gotland och Mina, hah redan asså.

Djävulen bär prada går på tv nu så jag vill se den tror jag.




smeecxxhi


Did u wrong

Nu vaknade jag för en stund sen och har precis ätit frukost. Idag ska vi åka hem, muuää. det vill jag tyvär inte.

Men hoppas vi kommer i valborg igen!!

Igår när vi tittade på talang var det en jättebra tjej som sjöng och spelade gitarr helt sjukt bra, hon gick vidare. Jag blev jätteglad när jag såg henne ba ´jaa, hon måste bara gå vidare´tänkte jag då och det gjorde hon.
Vi hade nästan samma frisyr!

Men ha en braa dag alla coola människor!



här är jag

emblas goda bananer

Tjeeeeee.

MINA HÄR IGEN.

Embla skriver ju typ aldrig. usch och fy.

Nu invigde embla några krav-bananer vilket menas med att hon var den första som åt de. Hon tyckte dte var coolt. Bara så att ni vet.

Ehm, jag tycker ni ska kommentera mera (det rimmar till och med vilket betyder att det är en sak man ska göra!) för om ni kommenterar så kommer embla skriva mera!

Ska vi säga så?

jäevlar vilken deal här va.

och om ni klickar på bilden liksom så kommer ni liksom till min blogg liksom.


gött

NU SKA VI SE PÅ SOLSIDAN!


(ursäkta bilden här)

peeppp

Ååhh jag är så jävla pepp på den här våren och sommaren. bara 2 månader kvar tills sommarlovet, herreguuud! lycka på hög nivå asså. Är så på nu och baa aaaaaaaaa :D

Men nu ska vi äta räkmacka


Julia tänker till

Julia viskade till Mina att vi skulle kittla mig tidigare idag. Jaag sa rent spontant "nej.." Då Julia kom med den klockrena kommentaren:

Julia -Meh, vadå? Vi pratade inte om kittla..

Embla - Hahah! Men nu vet jag ju att ni pratade om det eftersom att du sa det! Om du inte skulle vilja att nån skulle veta vad du pratade om skulle du sagt "Vi pratade inte om en katt.." istället för det du sa.

Lite senare när Julia ville kittla Mina viskade hon till mig, och hon fattade såklart vad hon sa.

Mina- Nej Julia!

Julia- Meh, vi pratade faktiskt om en katt!


Järsgård

Jag är förkyld nu.

Inatt drömde jag lite knasiga drömmar:

Jag och min familj hade flyttat till farsta och jag  verkade vara den enda som inte var med på det,  ännu värre blev det när jag upptäckte att våran lägenhet stod i mitten av en tågrälls.´men vafan, vårat hus står ju på en tågrälsräls´ och jag fick svaret ´ja, men det går ju inga tåg här längre.´ nämen så bra, då skulle det ju vara helt okej.

Datumet var den 5 juni och vi skulle helt plötsligt ha skolavslutning som ju var ovanligt tidigt. Gruppen satt i vårat ansvarsrum och hade avslutning men gick därifrån utanomdömen om med ett banalt ´ja, hejdå då´. Tråkigt nog så hade jag ingen att vara med efter så jag ringe till Klara och jag kunde komma till en fest men sen fick jag inte komma längre, hah..
Sen begav jag mig till engelska skolan där några av mina vänner var och de höll på att spela in en video till låten naive. Den blev förvånsansvårt bra! Den lades sedan ut på youtube.

Hm. ja tänk så tokigt det kan bli.

Snart ska vi in till stan igen och för övrig så gick vi ända hem och tog en massa genvägar genom åkrar. Vi spelade också in ett fristående avsnitt av mitt i naturen somvi såklart kommer lägga upp här sen!

I am a grill

Namen vad bra! Snart skavi cykla 1 mil hem till mig genom gotlands djupa skogar.

Vi skriver det ifall vi dör, vet ni ju vart ni ska leta.

Nu beger vi oss!




NY HEADER!

Jag vet att ni bryr er............. i'm watching ya!

Birds

Det svider i mina ögon. Vi har kollat vilken barbie alla av oss blev den rosa och mina blev den lila, hon tyckte den var ful.

Idag har vi skrattat jättemycket så man har fått ont i magen.

Iaf så köpte mina och jag örhängen idag.

sneel hest


Inatt sov då jag och mina på en madrass i vardagsrummet, soft!

ooch idag ska vi åka in till stan. Mina ska köpa ett örhänge. just därför ska vi in. ahjo fint.

naaaaat.



och så får ni en jättefin bild på mig för att jag vet att ni vill ha det.

jag är alltid så sneel.

HEJDO  FRÅN MINA

liten, mindre, PLOFF!

Jag och Mina lekte nyss mördare runt i vårat kök. Alla andra ligger och sover.



GÄSTBLOGG!

Tjee, nu vet inte embla att jag skriver för hon hade glömt att logga ut. ojojoj, hon vet inte vad som väntar henne. 

haha, eller..?

Iallafall. Embla sitter nu väldigt duktigt och målar i julias målarbok. hon är jätteduktig. Ni kan gärna skriva en kommentar om att hon är duktig för att.. ja. hon skulle bli glad. Med tanke på att det är ganska svårt att måla inom linjerna.

yeah you name it.

Kom på att ni inte vet vem det är som skriver. men det är Mina.

Bra nu vet ni.

Besök min blogg också om ni vill. Men bara om ni vill. För att jag är ju en såndär snäll människa som inte tvingar folk. eller?!!  nej ni måste besöka.  ahjo faktiskt..

AHAHA.

Walk with us


Nu är jag hos Mina, jag gick till henne genom en mörk skog jag blev lite rädd så jag sprang halvvägs tills jag ramlade in i en taggbuskpinne och och fick dra ut taggen själv! jag sa´gnällde lite aj för mig själv. Sen hämtade mina mig med sin cykel.

Hon tipsade mig om domhär, haha stefan är såsöt!


Am a fuckn ninjaaa, wooha!

nirds are nice people

Hej hej!

Detta blir ett snabbt inlägg för det är lite stressigt i huset. För övrigt så känner jag mig ganska mörbultad, mer än någonsin jag har blåmärken lite här och där på benen blandannat ett ifrån när jag ramlade i en trappa för inte så länge sen och hela mitt ben blev ett svullet blåmärke. och ett skadad knä från idag när min brorsa sparkade mig så hårt på mitt knä. jag började gråta.


Nicest thing

Nu är det sportlov nej, påsklov menar jag. Ballt. Imorgon åker jag till Gotland och på lördag ska jag och Mina ses.
Också köpte jag shorts och en kjol idag, jepp! Jag har också gått i Dalarna,  åtminstonde kändes som det för det var så fint.

Hejdå Stockholm imorgn klockan halv nio!


RSS 2.0