blubb

Idag köpte jag två fiskar. jag döpte dom till ett och två. så när en dör har jag fortfarande två kvar!


sommar

Grönskan vattnas med regn  och fälten pryds av gullvivor






little bit more

Idag köpte jag en deoderant på häslokosten. dom är bra, det vet jag


hatful

Idag fick jag en ny kompis på mitt cafe. han är 24 och kommer från Chile

- Gillar du aik?

- Ankor?

- Aik

- Aha, nä


john blund

because every time ou leave starts a missing from the sky

GODNATT!



ooh laa

Det är sjukt vad mycket olika folk man möter på ett cafe.

Idag blev jag jättearg på en kund och bestämde mig för att straffa honom genom att absolut inte ta bort hans disk. fast jag var lika irriterad när jag skulle skölja ur hans skål och tänkte göra något riktigt dumt så jag fick ur mig ilskan, så jag dunkade skålen två gånger i väggen. det kändes bra och jag kände mig riktigt elak

Ikväll ska jag ut och äta på resturang med min moster, super duper


dreams and alcohol

Ööö, har ingen fantasi för tillfället

men ni kanske ändå är intresserade av att jag vill tatuera mig när jag blir 19 hihi. Troligen ska jag kanske ha något litet på vristen eller precis nedanför axeln, eller antingen en stor röd tatuering med rosor eller något över hela armen. Hmm. bra att man har 4 år på sig då. fiint

imorgon börjar jag praoa då, på ett cafe'. hehe hoppas det blir framgångsrikt



jo det förstås

Mina - Embla, smaka en så här gullviva.

Embla - Nej! dom är ju jättegiftiga.

Mina - Neje. *stoppar in en i munnen*

Embla - Du kommer dö.

Mina - haha

Embla - Det kanske därför du är sjuk!

Mina - Men jag äter ju sånna hela tiden... eh.. jaha.

foundation

Ååå satt och tittade på Rosa the movie när mina badade åå vad den är bra och borde verkligen ses av alla! Den har  licksom allt i sig

Som sagt igår var jag på en stor 50-årsfest i Kappelshamn och jag sjöng och spelade gitarr hihi :) kommer lägga upp en massa videosar påde sen!



MINA SKRIVER

Nu skriver jag på Emblas tillsägelse. Eller om man nu säger tillsägelse vet jag inte men hon frågade om jag kunde skriva i hennes blogg och visst kan jag det! (Eftersom att jag är sjuk och har inget annat för mig, tråkigt men sant.)

Jag har varit sjuk i en vecka förresten. åh lovely. Eh nej. Och just nu också då vädret är på topp. Ska jag vara ärlig så låg jag ute och solade hela dagen igår. fick massa färg. Men jag tror inte det var så bra för min förkylning. BUT STILL. Hallå, om man inte vill bli sjuk ska man inte gå på sävefester, det resulterar bara i massa förkylningar. he-he. Ett tips från mig. Varsågoda.

LITE EMBLA-INFORMATION:
-Hon är på Gotland nu i hennes sommarhus men kan tyvärr inte träffa mig eftersom att jag är sjuk som sagt. SKIT DRYGT. D:
- Hon ska på 50 års fest idag (?) om jag fattat det rätt så ja.
- Hon kan inte nås på hennes hemtelefon men kan nås på hennes mobil. (JA DET FINNS TÄCKNING PÅ GOTLAND OCH JA VI HAR BILAR OCH HM OCH RULLTRAPPOR.)
- Hon åker hem på måndag (?) Om jag fattat det rätt, (shit vad bra koll jag har då!?)

EHM JA, nu har jag inge mer att skriva. Men besök min blogg om ni inte har någe bättre för er.

OCH KOLLA, KOLLA, KOLLA. nej jag överdriver, det var inte så coolt. men jag var iaf med i tidningen igår. Vi ska ha teaterfestival nästa helg. Note to self: JAG MÅSTE BLI FRISK.



gravity

Oj, jo jag får visst vara ute efter klockan halv tio på kvällen. hade troligen inte kollpå klockan, trodde den var elva eller något...

Oui idag var det lika varmt och skönt som igår!! Jag och Felle satt utomhus på gräset nästan hela dagen och solade och blev bruna och fick fräknar hehe

Ikväll var vi på STS-möte och där var en skitjobbig unge som höll på att skratta och snora hela tiden, han gick ut sen så det blev skönt. BÄST FÖR HONOM !! haha ja





kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Idag har det varit supervarmt! Vi hade gympa i vitabergsparken och de var sjukt mysigt. Allt var grönt och skönt och vi sprang runt i strumpor som sedan resulterade i en helt barfota vandring genom stan
jättesmys

Och snälla som vi är plockade vi upp skräp vinsflaskor och plastpåsar och reste sopptunnor helt själva där det hade varit en troligt wild 'n crazy fest natten innan, helt själva! och mitt i röran precis bredvid oss, låg en kille och sov i gräset på sin ryggsäck.

Nu kom jag precis in ifrån min trädgård efter att ha hjulat massa och stått på händer, för jag fick inte vara ute längre för det blir försent men vet du vad, det tycker inte jag för det är sommar. Och min katt kommer och går lite som den vill in och ut genom mitt fönster som står på vid gavel mot ett vitt körsbärsträd.



back on track

hej hallå!

Sorry för den dåliga uppdateringen men ibland får jag för mig att sluta blogga..sen kommer det tillbaka..konstigt nog

Som sagt var jag i Paris och det var lovely. förutom det regninga vädret men det störde inte mig ett dugg. som tur var. eiffeltornet besöktes såklart och det var verkligen sjukt högt.

fast jag kan inte påstå att fransmännen är särskilt trevliga..dom är inte ett alternativ för service om man säger så

Igår var jag med Nadia och Tove (lisa) och det var galet, heheh. Min väska började brinna och det blev en hel uppståndelse på gatan. Först trodde vi det var en bomb. sen kom vi på att det var en tjej som hade fimpat väskan. som tack har man nu ett stort hål i den



bye

Nu går jag och lägger mig, på riktigt. Jag älskar min blogg och en hemlig person.

Kyss och puss




just us

- Johns pappa heter Sune

- Görhan?

- Ne, Sune

Ja, det där var en konversation som hände min brorsa och hans kompis. ganska komiskt, va?

Idag så hittade jag min framtida man, tyvär blev han sliten i stycken av ett monster som heter Molly och hennes kompanjon Sara som hoppade fram då och då. Egentligen så var det en kille i en tidning.

Imorgon åker jag till Franrike, Paris! TJOOHOO! :) och jag vet att ni e grovt lessna för att jag inte kommer kunna blogga! But no worries I'll be back on track






det här är vad jga och mina kompisar brukar roa oss med på rasterna



breakeven

måste bara börja med; hahaha! Du är så rolig, jag som trodde du skulle göra ngt skitcoolt men när jag såg det garvade jag ihjäl mig. I LOVE YOU

idag fick min brorsa en klocka med Zlatan på klockrent! haha, fattar ni? :D

Den här veckan går jag bara en dag i skolan, TJOOOHOO!


KOLLA EMBLA VAD JAG HAR GJORT


Jag hade inget att göra.

Puss från Mina

mjau


ÅÅHH TACK MINA!

hade ingen aning om att du skrev här :)

lycka till på dansen! wooho!

Och bra att du lär 08-orna lite goetleandske, jag kan också det faktiskt fast bara typ naij hue vad du haer vuixet! haha!

Idag är vädret ganska grått här där jagj sitter och tittar ut genom det stora fönstret. Igår skrev jag en ny låt, fast den e inte riktigt klar en. Vet ni? låten heter förresten "can't take you anywhere" om vi ville veta alltså.

PUSS OCH KRAM! Hejdåå!





MINA SKRIVER

EMBLA VILLE ATT JAG SKULLE SKRIVA SÅ NU SKRIVER JAG.

nu slutar jag upp med stora bokstäver, shit, verkade ju som om jag var helt über. Men nej, inte klockan tio på morgonen. Heligabirgitta nej.

Idag fyller Viggo år. grattis till honom!

Och, här på gotland händer det ju att det är dansshow idag. trevlans. Jag ska åka in till stan och dansa och sedan vet jag inte vad jag ska göree :D hahaheeh.

Najj hioo! nioo ska jaa ejtääh frukosst. (nu vet ni 08-or hur man pratar gotlänska, notera att jag suger på att prata det men äger på att skriva det, sant. På valborg var det en kille som inte trodde jag var från gotland och sa att jag pratade fint, appropå ingenting sådär!)

Puss då och önska mig lycka till på dansen!

DET HÄR ÄR VÄRLDENS SNYGGASTE MÄNNISKA!

nu verkade jag über igen.

grattis!

Den 8 maj fyller min lillebror 14 år. Jag tycker om honom jättemycket, även fast jag inte säger det så ofta till honom.



gimme' your glasses

Jag lagar tonfisk med brysselkål och undrar hur mycket vatten man behöver?

Snart måste jag börja packa inför Frankrike, hihi :)

Jag tror faktiskt ni som läser min blogg börjar lära er att jag inte brukar skriva förääns sent in på kvällen. Det r oftast för att vi äter middag klockan 9 i vår familj. Jag vet, det är helt crazy!




jaaa

Nu är det bara 16 skoldagar kvar, hehe ja det tycker jga vi ska hurra för! HUUURRRAA!!

Det börjar kommaknoppar på träden och blommor och gräs i trädgårdarna, fast det är fortfarande lite kallt men ändå. Och bara för det så får ni en sommrig bild från is somras!



hihi :)

gudnatttt

Nu ska jag sova, eller ne det är nog lite för tidigt för det...



tears for fears

Bert är det bästa som finns

Hm jag vet inte vad jag ska skriva men eeh, ja. Så tänkte göra en intervju med mig själv som kan vara underhållande! :D


Ett plagg som alltid funkar?

- Det finns inga plagg som alltid funkar.


Vad inspirerar dig i vår/sommar?

- Som för icke ovanlighetens skull, streetmodet måste jag en än gång medge. Och för att säga det så tröttnar man, iaf jag aldrig på det. och egentligen så finns det ju ingen som egentligen kan sätta fingret på vad alla domdär coola streetmänniskorna har för stil, den måste man ju skapa genom sig själv, lixom. Men i sommar är det långklänningar som lyser upp så det måste man ju såklart ha en! Egentligen om man ska se det rätt, så inspireras jag nog mest av vad jag tycker om och själv anser snyggt.

Vad är ditt bästa klädtips?

- Klä dig i det som känns bekvämt och du trivs i.

Bästa köpställen?

- H&M, Monki, Weekday, American Apparel, Topshop & Filippa K, ungefär. second hand kan ju vara charmigt   också

Det som gör ett plagg unikt?

- Välarbetade detaljer, det är väldigt viktigt och sen formen tyget ja, allt detdär. let me tell you att själv så gillar jag mest enfärgade,  enkla plagg än mönstrade. fast jag har faktiskt en sorts förkärlek till randigt...

Vad är det snyggaste någon kan ha på sig enligt dig?

- Det får inte bli för mycket, måste vara naturligt och på något sätt, ja ostajlat. för mig räcker det med en snygg frisyr, ett par jeans och ett linne för att en outfit ska bli fulländad. sen gillar jga också när håret är naturligt och gärna oborstat, om man nu h ar långt hår. Smink behövs inte heller, naturligt är finast!





oh well wella wellie

Jag och min brorsa vill byta rum. Idag förklarade han att när vi för typ 6 år sen valde varistt rum bara valde sitt rum för att göra mig sur. Kul!

Om en vecka åker jag till Frankrike och snart färgar jag håret!


drunk girls

Haa-ha. ja, vet ni va? jag vill färga mitt hår kom jag på idag, eh typ så jag ska nog göra det. Det ska bli kastnajebrunt om ni ville veta.


osså har jag snaggat mig ;D

RSS 2.0