I wish you'd hold my hand when I was upset

Aaahh varför är allt så bajs? Jag ville leva i Bamsevärlden för han är alltid snäll, jag vill flyga på hans matta över ruinerna, äta farmors pankakor, ta del av Bamses snällhet, vara en del av någonting.

Jag satt och målade en tjej och jag började fantisera att just den flickan, den målningen skulle kanske bli känd i hela världen. ´jag målade denhär tavlan för längre sen. Jag var bara 15 år´ typ så.


No need for territory

Tjaba!

Idag fyller min pappa 43 år.

Imorgon ska Ellie, jag, Angelica, Nadine & Klara träffas!



Hon må ha varit väldigt söt i sina unga dar

HEJ!


Det är fortfarande kallt ute, kylan har kommit tillbaka. Brrr. Men det är väldigt ljust eftersom vi ställt om till sommartid nu. Så när man går till skolan tidigt på morgonen eller kommer hem sent på kvällen är det väldigt ljust och trevligt, även fast jag inte ska säga att det inte var trevligt när det var lite mörkt och mysigt också...haha.

Lördags var jättetrevlig! Somsagt träffades jag och Klara och drog till Hängmattan för att ´fira´earth our där det var himlans mysigt med alla ljus och de bra liveartisterna. Träffade även en tjej från gymnasiet så jag flög ut i gatan och skrek ´Heeej!´och kramade henne, så stod vi där och pratade lite. Trevlig tjej!
Kom hem rätt så sent den kvällen så jag frågade en polis om jag kunde få skjuts hem för det var läskigt och en massa huliganer som bråkade på tunnelbanan. Men det fick jag inte, de tipsade mig istället bara om ´nattknappen´.

Man kan faktiskt uppträda där med lite egna grejer som poesi, historier, krönikor och musik...funderar på att göra det någon gång. Skulle vara kul.

Och idag gick vi hem igen och det är gött


hmm.fint


breathing brings the opposite when you become aware of it

Hi there!

How are you, I hope you're fine :) What have I been up to today? Nja, not much really...I've been trying to study for a while now, but I can't really focus on it new things always poops up and come around, stuff that, for the moment, seem to be very much more important for now. Hah.

Hey! Did you now it's Earth hour this evening? I didn't find out until yesterady and if my friend hand't told me I suppose I hadn't know..but it always use to be so much attention about it on milkpackage and in the newspapers. hmmm. Me and a friend will hang out in a cafe on Södermalm then, will be cosy I hope :)

BYE


jag e för bra för att vara sann

Här kommer låten!


Don't let them bring you down

Hejj blggis och kära läsare!

Helt vanlig dag dag, ganska skönt utomhus och man känner verkligen att det börjar bli vår nu. sjukt pepp!
Spelade lite gitarr också, sen gick vi hem. Och ja, vi bokstavligen gick hem. Jag, Molly och Klara. Det är faktiskt jätteskönt att gå och speciellt när man har någon att gå med :) Så snart tror jag Molly kommer, om ni vet något kan ni ju höra av er.

Spelade även in en låt till er osm ni kan få ta del av, det var på mogonen och jag var nyvaken så ni kan väl ha överseende med min röst, haha :)

PUSS!!


underbart

IIIAHHHHH!

HEJ!

Vet ni? The Kooks kommer till Peace & love 1 juli i sommar, herregud vad jag är glad nu! Det var det första som visades när jag loggade in på facebook så jag bara flög upp ur sängen och började nästan gråta..haha jag vet jättelarvigt men åååhh!!!! :) men kommer jag ha råd med en festival? åker ju till england den 10e..BAJS!

men det får kosta vad det vill jag ska se dem och Luke, jag kommer få se honom LIVEEEE fattar ni??? han på scenen och jag på marken!!?? aaaaaaa.....nu medan jag skrev ringe jag Matilda och frågade om hon ville åka med mig dit så vi får väl se hon skulle snacka med sina parents men vi får väl se...
TJOHOOOO!! <3<33

AAAAHHHH!


show me love

Sitter här och försöker skriva dagbok..problemet är bara att jag har så dåligt minne vilket gör att jag har lite svårt  skriva ner vad vi gjorde hela dagen...kan bli ett problem. bajs.
åh, jag blir lite smått frustrerad har fastnat på en punkt och jag kommer inte längre.

Jag har hittat en klänning när jag städade garderoben, eller städade och städade, hittade iaf en rosa klänning med vita prickar på från H&Ms barnavdelning, ja men det måste det väl ändå vara? fick den av Ellie sommaren 2008 har inte haft en tanke på den jättelänge men nu sitter jag här i den och det känns bra. ehhee, ja!

en helt vanlig onsdag

Hej alla underbara människor.

Först av allt måste jag bara skriva en grej som mina skrev på sin blogg som jag inte kan sluta skrata åt.

Mina och hennes pappa höll på vad dom där söta små trollen i Ronja rövardotter heter, nivet dom som säger "vaffö gör du på dette viset?..blaba" 

Per - Vad heter de egentligen?
Mina - Jag vet inte.

Minas pappa kunde tydligen inte släppa detta ämne

Per - men vad heter dom?                                                                                                             
Mina - ingen aning
Per - hm, raggmunkar?

hahahhahah, herrgud vad kul!

När jag skulle åka hem mötte jag min mamma i Sandsborg så gick vi hela vägen hem, trevligt.
Jepp har inte tid att skriva mer nu, hejdå!

 


I just realised

Idag tänker jag inte skriva något för det hände inget som betyder något, men puss på er iaf så langar jag lite försenade bilder som jag tror e tagna från sportlovet..2004!




exclusive

Hejsan tjaba.
Idag har jag hahaha haft hemkunskap hela dagen trevligt trevligt. Kanske. Men hehe, känner ju typ ingen Hanna skulle ju vart i min grupp men hon poererade sig tyvär idag så det blir nog ingen för henne i veckan.

Oj, det där hade kunnat bli vad som helst ´det blir nog ingen hemkunskap för henne´menade jag :)
Vad hände sen då? Jo jag drog till dansen älskar det förfaaaaaaanäään!skoja men jag gör verkligen det!

Föreställning 30 maj om ni vill se, ja det är såklart ni vill :) sitter nu här och fantiserar om England i sommar och Hultsfred och allt vad det är. Men jag undrar hur min pojkvän kommer se ut i framtiden? Han ska ha lockigt brunt hår och han måste vara över 1,70 för det har jag bestämt!! agsdfgh leeuukwwe

Hejdåååå!


sön-dag

Haha, jag är så smart! man kan hitta på jättemycket med dagarna..idag är det till exempel sön-dag och fredag är fred-dag, okej även om man kanske lägger till ett extra d där..
jaja, nu är det en helt vanlig söndag ochh vi ska snart äta. men jag undrar verkligen vilka ni e som läser min blogg...kan inte ni skriva vilka ni e? :) hehe! från och med imorgon har jag hemkunskap hela veckan TJOHOO! :D<33<3
HEJDÅÅÅ!! <3


Här e jag när jag e elva, haha.


lite gammalt

Hittade den här biilden på bilddagboken. Riktigt mysiga dagar vi hade, den där sensommar'n.

BAJS!

tjaba!

Idag varit ganska bra och lite tråkig. Jag hittade en jättefin kjol på H&M på rean, bara 100 kr (: verkligen go!
mmmmeeeenn sen kollade jag på min brorsas fotbollsmatch men gick hem efter halva för det var lite kallt.
nu ska vi äta sushi, haha! HEJDOOO!


Friday <3

Nu blev det paus i Solsidan, haha så jävla kul. Sitter & kollar med pappa..vi garvar ihjäl oss!
Jag gick hem tidigare idag och letade lite i skafferierna efter något gott att äta men det fanns inget så jag tog en dricka faktiskt. En sån här Vitamin well typ? Har nog bara druckigt det en gång tror jag...kan det verkligen vara så bra som alla säger? Nix man ska alltid vara kritisk. Det kanske är samma sak som med alvedon, alla tror att det är så himla bra och så fort de har ont i huvudet går de till Apoteket och köper värktabletter, sen är  det borta. Såklart, för vart har det tagit vägen? Jo, längre in i kroppen och sjukdomen har ingen som helst chans att få bygga upp immunförsvaret av sig självt igen. Jag har nog bara tagit 3 alvedoner eller ngt i hela mitt liv..heheh !!!
Men vet ni? Jag är så himla glad för varje gång jag ser Luke blir jag så himla glad!!!
PUSSSS!!!!

aunt trouble

Hejhej,

idag har jag (troligtvis) fixat prao på ett väldigt mysigt litet cafe i närheten av där jag bor. Vilket såklart är en fördel.
En till bra grej med att prao där är att personalen (som består av 2personer) är jättetrevliga att ha att göra med, hoppas även på att få käka gratis lunch där någon gång..hähä. Ja, såklart är det kanske lite mer uppdaterande att ha ett jobb i stan men det kan även vara mysigt såhär ute på landet, haha nejdå. Men att bo här kan ibland kännas lite som att missa all den uppdatering och civilisationen som existerar inne i stan...eller ne, jag skojade. Jag bor faktiskt endast 10 minuter in från stan och faktum är att jag trivs riktigt bra här.
Och för att helt byta ämne så fick jag reda på att det endast återstår 54 dagar, och då menar jag skoldagar, kvar tills sommarlovet, fantastiskt! 
Hare bra!


thinking of p

Hej. Jag känner mig ensam, väldigt ensam. Idag har jag köpt skor för mina sista pengar så nu har jag inga kvar...hah. Sitter i min säng och sjunger, låter jättefint tycker jag. Kanske spenderar för mycket av tiden här framför? Bara en skärm. punkt. bara en skärm.
Kanske borde ut och springa? nJA, det tycks vara lite för mörkt. imorgon, i veckan...

beer! on festivals, ska åka till hultsfred när jag e 16 alltså nästa år för det har jag frågat mamma och hon sa att jag får nog det!!

Everything is falling, let it fall apart

Hello and I am so sorry I haven't done an insertion in ages but I kind off decided to protest and thereby not to use the internet at all, but ah did it work? well by sitting here tells me it didn't...
And yaay it's soon friday! :) have a great day..or night and hope I'll see you another day.
I know this came to be a really boring insertion, but I kind off am right now.



@JONTES PLACE

heeeeej nu är det MINA som skriver. dennis är ghär. Jonatanfyller år, 17 ÅR!!!! GRATTIS GUBBEN. haha skoja.

okej, men underbart äör underbart. dom är fina. eller???????????????

okwej, ha det bra. JAG ÄLSKAR er meewwzzzztzzttt .

/MINA



alltid på

Hejhej bloggen och alla mina underbara läsare.
här är det full gång för tillfället, wooh niiiiceeeeee. yeaah iknowww. idag har det inte hänt så mycket, vaknade klockan 3 och drog igång filmtittandet igen..oväntat. men men ska dra nu, har viktigare saker för mig hejdå!




Mysdag

Hej alla,
jag har ändrat mig jag tänker inte lägga ner bloggen, bara för ni tycker den är så bra. Sitter här i familjen Tollefeldts kök, lyssnar på min franska blivande mans covers på youtube, ingen vet det men jag har tänkt att gifta  mig med honom. också väntar jag på Mina som dushat. Vi ska snart åka in till stan för att gå på bio med några av Minas kompisar. Fint! Från och med idag får jag sova hos Mina hur mycket jag vill för innan ville mina föräldrar att jag var hemma lite...hah.
Iaf det kommer bli braaaaaaaa,! HEJDÅÅÅ ÄLSKLINGAR! POSS!

????????

Jag funderar på att lägga ner bloggen. Känns ganska ytligt, fast javene..

RSS 2.0