sexte videon

Hemmmmmmmmmmeeeee, hoem sweeeeeet home.


femte videon


fjärde videon

På stan med mina pyamasbyxor..

tredje videon

hah, i första videklippet hörde ni mina föreslå att jag skulle ha på mig mina pyamasbyxor på stan. ja, alla tyckte ju det var lite konstigt...


andra videon

Efter det så hände en liten händelse.


Första videon

Här får ni videoklippen som jag lovade er, de ska spelas i kronologisk ordning. haha !


Hahah

Hej bloggen.
Idag som vanligtvaknade jag upp ur min skönhetssömn och märkte att Mina låg bredvid mig, älskade vän tänkte jag och kastade ur henne från 1,5 meters höjd ur sängen då hon även drog ner mig och blev liggandes i ett krampaktikt epelepsianfall på golvet. mina har en sjukdom, men älskar henne såklart i alla fall 4eve.

fint. och vad ni vad? har gjort lite videoinlägg som består av min fantstiska dag som bland annat består av hur ma nbäst letar fram en mobil, hur man gör en vanlig morgon och när jag går runt i rosa pyamajsbyxor i visby.

puss läsare, älskar er mer än mzzst...hezt.



Ain't got a chance

tjäännnaaaahh !
Herreguuud vad vi är trötta nu, :) Mina håller på och stretchar därför hon har bestämt sig för att kunna gå ner i spagat. Vi har även spelat in ett antal blogginlägg bara för er läsare !! you're gonna love them ! (a) nemen, nu hade vi väl tänkt att gå och lägga oss? mmmmm...
Men nu måste jag berätta en "historia" eller en konversation som jag hörde på båten av några som satt bredvid mig igår.
"En ganska söt tjej jobbade på mitt cafe och jag hade väl ganska svårt för henne för hon var charmig och trippade runt där men så en dag satte hon sig vid mig och sa ´ursäkta men jag måste bara berätta för någon. Jag har träffat en kille i snart 2 månader och det har gått jättebra och så och så träffades vi en dag och han sa att han behövde prata med mig och han sa: du är verkligen en jättefin tjej och jag tycker jättemycket om dig, du är smart och läser mycket. Men jag vill ha en blondin, en bimbo-blondin med stora bröst och som också läser mycket. Men eftersom du är brunett så jag kan ju inte vara tsm med dig, sorry.´ (tjejen var brunett)
Herregud, är inte ens ett tillräckligt ord. Idiot att det ens finns sånna dumhuven? gud han förtjänar inget annat än samma grej tillbaka, egocentriska inskränkta man.
Jaja, nu ska vi väl sova. Puss, godnatt och sov gott!



jätteballa bilder!

Här får ni lite bilder på Viggo (min brorsa) och mig haha! :)








På gotland

hej!
Nu är jag på Gotland för vi kom hit inatt och för alla er som inte vet har vi ett nytt landställe här. det är jättemysigt precis utanför en åker, så nyss kom mamma och pappa hem med våran nya teve! wohooo! <3
Vi har fått våra rum de är jättefina :D fast just nu har vi ju typ bara varsin säng och en stol men jag ska fixa det jättefint! Hahaah. Jag och Mina hade egentligen bestämt att vi skulle ses idag men då ville såklart mamma och pappa at jag skulle vara hemma den första förmiddagen, haha bortskämd jag lät där! men vi ska troligen ses ikväll :) saknar mina den fina! hehe. vi ska åka in till visby någon dag! mys! :D
Nu pratar jag med Klara i telefonen, men nu måste jag gå och laga mat!
Puss på er!

Torsdagen som var idag

Hejsan kära bloggläsare!
Gud, imorse vaknade jag runt åtta och funderade på att gå upp men sen låg jag kvar och somnade om till elva tills pappa väckte mig..då åt jag frukost och sen städade jag vårt badrum och mitt rum helt frivillig, haha ryck!
Ungefär klockan 3 åkte jag in till stan och träffade Ellie som hade mött Klara på tunnelbanan innan, coolt.
Vi gick hem till ellie i mariatorget och åt där och det var jättemysigt, vi har inte träffats på verkligen jättelänge. Vi maserade varandra och smorde in våra läppar med läppbalsam! imorgon ska jag träffa Hanna och Molly faktiskt och åka till Gotland på kvällen, väldigt bra om jag får säga!
hejdå kära läsare och puss!

tummen upp på det!

Sportislovis!

Hej allihopen!
Nu är det sportlov, fy vad skönt alltså. fast det är lite tråkigt att lämna alla kompisar och alla sköna människor men åndå! Just nu sitter jag på en pilatusboll på en stol så jag sitter jätte högt upp. HAha, ja!
Idag efter skolan så åkte jag och några kompisar in till t-centralen och kollade lite på grejer, hehe.
Jag köpte en klänning från Monki och ett armband från Indiska som var på rean, väldigt praktiskt.
Idag kunde Ellie inte träffas för hon hade öroninflamation och tydligen lever hon i ett celebat men imorgon skulle on till skolan vilket reslulterar i att hon får gå ut, så imorgon träffar jag henne!
Åhh, vissa grejer är bara så svåra att skriva på tangentbordet tillexempel så kan jag nästan aldrig skriva imorgon för det brukar bli imogron och sen stavar jag alltid fel på tagit (som det tydligen stavas) för jag stavar det tagigt, haha det är vissa små ord som egentligen är så enkla men det krånglas till för att man är van vid att göra det så, på sitt sätt. jaja, jag har säkert missat ord och stavat fel massa här för jag har iingen vidare koll på vad jag skriver, när jag skriver. Men godnatt och hoppas ni drömmer sta drömmar. puss!

tIsdAG

hejhej!
Idag var vi och åkte skridkskor i kungsträdgården hhehe! Det var kul men jättekallt och när jag hade tagigt av mig skridskorna kunde jag inte känna mina tår! Ahhhh, det var verkligen läskigt.
Imorogn är det sista dagen innan sportlovet wiiih, längtar så himla mycket till Gotland nu :) myys!
Så när jag kom hem var det ingen hemma..vart kan de vara? Jjaap , tittade på "Ghost Whisperer" (om det stavas så) och har lite tråkigt sådär. Imorgon ska jag träffa Ellie riktigt gött! :D
HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
!


SJUKT ROLIG BILD IFRÅN S09!


Fortfarande snöigt

Hej igen,
jag har jättetråkigt, bajs alltså. Har verkligen ingenting att göra, jo jag lyssnar på musik :) Ellie goulding lyssnar jag på. ahh, undrar varför man blev född i Sverige och inte typ Frankrike eller England eller America eller något...
det är så kallt här, herregud vad jag längtar tills våren! Och ännu mer till sommaren för språkresan är beställd nu iaaaaaaaahhhhkan inte vänta!! 3 veckor utan föräldrar och nya vänner och goingar och ahhh! 
oRKAR INTE BLOGGA MER NU!

Snökaos

hej bloggen!
Just nu sitter jag fast här i mitt hus och har ingen som helst möjlighet att ta mig till skolan, hela gröna linjen är avstängd, det finns ina taxibilar och bussarna som går en gång i timmen är knökfulla. kul!
Jag frågade pappa om han kunde skjutsa mig men han sa nej, men nu verkar det som om han kanske ska det ändån. :) ååh, tänk jag kunde ha sovit till typ 8 istället för 7, grrr!
Jja, skönt iaf att jag ska sova inne i stan inatt så hoppas det går bättre imorgon då!


mYS DAG

Hejsan!
Inatt har jag sovit och sen bestämde jag och matilda oss för att träffas, och gud vad kallt det är ute! Vi åkte in till söder och deet är ju nästan så att man inte kan titta elelr gå eller stå, herrguuuud!
Jaja,vi hade det jättemysigt och fikade och kollade i affärer, jag köpte ett par tights och en ring och matilda köpte ett par buxor (: Vi har alltid så mycket intressant och spännande att prata om! jag är icke ironisk, om ni trodde det, hah. När jag kom hem satte jag mig och gjorde matte i 5 min sen satte jag på "tjenare kungen" som länge var min favoritfilm ungefär när jag var siådär 11 år! Haha, det var helt sjukt jag kunde verkligen alla repliker ur den filmen utantill och tittade på den bokstavligen varje dag. Också gjorde jag och mina våregna veriation av den, när var det julen 2006 tror jag? tror jag har kvar den någonstans..men den e så sjukt bra, så ärlig på något sätt och mysig och ett rent..lyckopiller!
HEJDÅ KÄRA BLOGGLÄSARE, PUSSEN!



Keep writing

Hello everyone! (:
I'm sitting here working on a new original, hoping for being done with it soon, going quite good!
It's funny and really easy like i get a word coming up in my head and then just a little meoldy for it, hm :)
Haha, weird how this blogg has come to be like a freth for example my mother, like "i'm gonna put that up on my blog about you now" "yeah ok, go on" haha!
Bye bye snigelpaj! puss läsare!


dadada

Jag köpte nyss en chokladkaka av Viggo för 10 kronor, alltså 4 kronor mer än vad den kostade bra deal, hah!
Idag har faktiskt vart ganska kul, iaf på SOn då var vi tre i varje grupp och skulle typ argumentera emot en annan grupp, vi var för dödstraff, baaad! men jepp kul iaf. men lite knasigt också, jag och Simon kan inte vara med varandra utan att börja bråka, hah!
Imorgon får man välja vad man ska göra på eftermiddan, jag ska gå till punkt medis och läsa, nice one.




dance closer to that one you love

Tje. :)
Gud, jag är verkligen jätteglad att så många besöker min blogg frivilligt om dagen nu. fortsätt så!
Nu sitter jag här i vårt vardagsrum och lyssnar på Dan Auerbackh's nya skiva, skkööööna grejor! hah.
definiera "vårt , tänk att flytta hemifrån och skaffa sin egna lägenhet och att ha alla sina grejor överallt, vilket nog kommer resultera i en ganska självförnekelse och irritation i vissa stunder. Som "nej, vem har nu tagigt min tröja och lagt den där, igen?"..lite ensamt, lite skönt, lite ovant. men tanken på att någon, någon gång kanske tom flyttar in och delar allt detdär med en som man en gång gjorde med familjen, fast långt ifrån på samma sätt får en att längta lite. men fortfarande är det skönt att ha en trygghet att komma hem till.hmm.
jaja, idag blev jag lite sjuk påväg hem från skolan, tror jag iaf för jag hade ingen mössa och nu känner jag mig lite sjuk i huvudet, hahah förstå mig inte fel.
Snart så är det sportlov igen, igen ja tänk så många sportlov vi haft.punkt.

Jag åt nyss middag! PUSS OCH HEJDÅ!


New song & great stuff

Hii :D
This's been a good day very calm and basically not very much stuff to do. At the gymnastic, we had this BIP-test (?) is that the right name? ha. Anyway, you're suppose to run, from side to side in the sal and when a pip comes you're supposed to have be running to the other side in those seconds, it only turns up faster and faster so you have to run quite quickly and fast! Hha, I made it to level-5 :) good embla! and I'm not proud, if that's what you think.
There was a little funny thing when I checked my mobile on my way to the subway when City Gross had sent me a message like "hello and welcome to citty gross, we've got sale now, come and have a look!" ahhh I don't know but something in that way.. and the weird thing is that, that wasn't the first time I got one of those, really wonder how they got my numer....
lol.

Sooo, basically I wrote this song in 10 minutes, it's not the best, but hope you like it anyway! IIIIHHH, yepp tell me what you think :)







Wish I stayed

Vitamin A counters the effects radiation has on the intestine. I got that from a book, if you wanted to know!
I want to put some music videos up, but I haven't got any ideas of what songs you wanna hear me play?
Suggest,please in comments :) Mina, what do you wanna hear? haha, yes for example..
¨Hahhahaha, I just found a video from the summer of 2007 of MIna and I hha, we are so small! Mina you say" jaa, hej och välkomna till minas...sommarnytt, ja vi vet ju hur ungdomarna är idag men vad är stilarna nu egentligen? Vi har embla här idag som just då är ett emo."
Och sen "men,det finns ju personer som hakar upp sig på så jävla småsaker , fan heller jag hakar aldrig upp mig på småsaker bara på sånt som e riktigt riktigt sjukt!"
well, I can't stop laughing, goodddd!
I have nothing more to tell you today. How was you day? Well, mine ws fine.
Hope you'll have a great and crazy week!

nice picture :DDDDDDDDDDDD not




Neeejjj!!!


Trummisen Paul har lämnat The kooks och jag fick reda på det nu så jag är lite ledsen eller inte liten jag är hur ledsen som helst... först Max och nu Paul :( vad ska det bli av av bara två av de oriniella bandmedlemmarna kvar? döööö detta suger. 
omtumlande 



Friday I'm in love

TJA!

Idag har jag inte gjort mycket alls, vaknade typ tjugo i tolv och sen åt jag och kollade på teve och började städa mitt rum lite, det är så jobbigt när man har så mycket grejer liggandes överallt för man vet liksom inte vart man ska förvara allting haha! det brukar sluta med att jag oftast sprider ut dem runt i huset i hopp om att ingen ska märka det..brukar inte sluta så bra bara, haha!
Men vet ni jag kom på en sak! Jag vill bo på Gotland jag fick en knasig impuls nu, jag längtar så himla mycket dit det är nästan som mitt andra hem!
Ja iaf nu ska jag pallra mig in till stan. vi ses imooorn hoppas jag.
PUSSEN!


Här får ni en bild på mig som 6-råing, tror jag ;)


<3

Åååå  <3 ingen förstår alla tycker jag är jättetöntig men det är jag verkligen inte det här e helt underbart<3

 


Fa la la

HEEEEEEEEEEEJSAN!

Haha, jag tycker det är lite jobbigt att ha en blogg för man känner sig så himla ego hela tiden...och hela datavärlden e faktiskt ganska egocentrisk hela tiden, man har facebook och blogg och youtube och allt vad det är och vad är det man skriver om? Jo, sig själv. Liksom, egentligen är det inte så visentligt. Visst, youtube skulle man ju såklart inte klara sig utan för det är ju inte samma sak, men allt det andra, jag känner så.
men missförstå mig rätt, youtube är det bästa som finnss!!!

Idag såg vi på en Kärlkekshistoria i skolan, den e som sagt himla fin :D
NU skaaaaaaa jag gå hejdå ha det !!


Singing a song!

hello evryone, :D
Dehär har varit en bra dag, fast jag kommer inte riktigt ihåg den, åååh jag har så dåligt minne när jag ska tänka tillbaka på tillexempel idag på morgonen så är det liksom inte riktigt där, haha lite skumt!
Jo juuuuste vi har ju SO prov och det gick väldans bra, känns det som iaf :D När jag kom hem så skrev jag en liten låt, en början iaf och jag tänkte dela med mig av den och lite annat snart!
Och såklart, den är inte världens bästa, jag måste ju finslipa på melodin och sånt, men det är ju somsagt bara en början på den.
Idag beställde vi äntligen språkresa, det kommer verkligen bli av! Jag är så himla glad!!!! :O
Nu ska jag dushaaaaaaaaaa iahhhhhh!! Hejdåååå!


In love with a french boy

hej alla som läser min blooooggggg!! Älskar alla er som gör det ni är verkligen bäst haha och jag lovar den kommer bli roligare snart :) Just nu sitter jag här och kollar på videosar från länge sedan haha nostalgi jag kan inte sluta skratta åt dem...
"det finns tusen av dem, vi kan rubba en bonden märker inget" haha interntskämt (:
Ochså hade jag faktiskt IUP-samtal idag och innan mötte jag Simon haha han var söt :)
Men det gick iaf asbra.......!
Lay down, you know it's easy like we did all summer long.

Kolla fin bild, ha :)


Your sister is week oh, so sweet

Hej bloggis!
Aaaaaa, jag har inte skrivit på en dag :o förlåt! men jag har inte hunnit faktiskt!

Idag har jag varit i skolan, hehe najs. Imorogn har vi idrotts-prov, shieet!
Jaja, jag tror det kommer gå ganska bra :) jag ska fixa en ny video som ni får ta del av imorgon, hinner ej ikväll!
I min familj äter vi middag jättesent varje dag, tiderna varierar mellan ungefär 19.30-21.00 haaaaha, jag vet helt crazy!
Men aja, nu ska jag iaf inte sova men kanske spela lite gitarr och sovaaaa sen.
PUSSEN OCH KRAMEN!
(mitt internet e cp så kan inte lägga upp pictures :() AAAAAAAAAH!!!!   JO nu funkar det :)


1901

TJA.
Idag vill jag inte berätta vad jag har gjort. Nä, jag skojade bara. Jag har varit jättesur hela dagen eller iaf på förmiddagen, dåligt Embla! Och sen så har jag faktiskt åkt skridskor :D det var kul faktiskt men jag fick jätteont i fötterna :/
Och när jag ko hem så hörde jag dendär låten på radion ni vet ´1901´ med pheonix och jag blev bara så glad för den är verkligen helt sjukt bra! ÅÅÅåhhhh :) <3
Jag har köpt nytt nattlinne idag, det är fint.hehehe, imorgon är det dans! IMORGON SKA VI KANSKE BESTÄLLA SPRÅKRESA VI SKA FAKTISKT VARA BORTA I HELA 3 VECKOR! :o
Gööööttt!
Jaja, nu ska jag gå och spela ´1909´!


grr8!

Hello everyone! :D
Here is the new video of me doing a song! And I have got time for writing more because I'm in a hurry to some friends where we are gonna watch Melodifestivalen, haha greaaat!
Kisses


Sleep over party!

Hi there!
Hanna is here now, we're watching one of Susane Lanefelt's gymnastic videos haha toatlly wild'n crazy!
We've just eaten pizza, but I feel a bit sick now :/ haha well, tonight we're gonna watch some movies, talk and have a cosy time :)
Haha, you might wonder why we watch this weird video for, by the way? It's cause we're planning to hold one gymnastic lession in school which will be in 80s clothes. So you'll see us in flower-power tights and very coloured socks! :D Haha nice!

I have done more music videos so I'll try to put them up here as soon as I can. Hope you'll enjoy it!
Haudi, haudi haha that means hello but anyway, BYEEEEEEEEEEEEEEEEYYYE MATES!

Grandpah and I in the summer 2006 :) haha


SURPRICE!

tjatja.
Mina som skriver, jag skriver fast embla inte vet det. så förlåt om du inte ville det.
MEN DU EMBLA, jag la upp din video lite emr ordentligt om du inte visste hur man gjorde det. :)
Men du sjunger så otroligt superbra embla, keep up the good work yeah!
Nej, jag måste göra iordning mig, ska in på fest om en timme, HERREGUUUUUD!
haha, som björn gustafsson säger.

Puss, besök min blogg!

Puss på dej embla, och jag saknar dej mycketmycket!

bild på mig och embla när vi var små! :)

New video up!

Haha oouuups here you go, a random "inlägg" sorry donät know how to say it in english, but I have put one of my SHORT videos of me singing up on youtube now so here take a look!
Enjoy!



I bet that you look good on the dancefloor

Hello everybody.:D
Today has been a very up-and-down day..hmm. yes.
I went singing and it was almost one of the greatest times I've ever had!
I've sung kind of more avanced song now like Whitney Huston's songs "The greatest love" and "One moment in time" and it's going just amazingly great! :D
I've also think of making this to a music blog or something, where I put all my videos up of me singing and playing guitar? Yes, it sounds very good to me. Made some today, might put them up here tomorrow...
I bought a new string for the guitar today cause my dad accidently broke it :/ But now it's all good again!
Oooo, it's friday tomorrow really really nicenicenice I like like!! Hanna is gonna sleep over here, looking forward to it! :D
Well,  it's getting late haha I am thinking of going to bed early this night...
Have a great friday and I'll se you tomorrow! Bye bye snigelpaj!


heyheyhey!

Igår kväll var bara såå bäst! Haha!
Vi kom in på dendär 18-årsfesten först genom en bakväg (haha, det var som i en film) och sen partadeee vi hela kvällen! Haha, ok och sen sov Molly här så det var verkligen jättemysigt och roligt.
Vi åt lite mackor och te och låg och pratade :) MYYYS!
Jaaaaaaa, idag hade vi spanska, jag älskar det! Och sen har vi haft gympa som mvar ganska skojig och lite sånt.
Men åh lyssna på det här då!: Vi stod och pratade lite med våran gympalärare och undrade varför det var så många av oss tjejer som fått G och ganska många killar som fått VG, och helt plötsligt säger hon att hon sätter brukar ett G+ på tjejer och ett VG- på killar! Herregud, det är ju ändå jättestor skillnad på VG och G och så bara säger hon så! AAAAAAAAAAAAAARrrrgh!
Man blir ju helt gutted när man bara tänker på det *evil*
Iaf nu är det snart mat och lite så och förresten så ska Hanna sova här på fredag! Jaaaaa det gillar vi!
PUSS OCH KRAM SKUMBANAN!


New book & Norah Jones

Heyeeyyy !
I managed to oversleep this morning haa, I woke up 08.30 AM and was like "NOOOO!", but I was fine in the end.:)

Soo, I bought that sweater I tried somedays ago, I managed to find it, by accident, in the shop so it was the last of my size. It's still a little too big, though..
When we were in the brown-gallery some musicians load stuff up for a gig this evening, and we asked them if we could come, and the were like "yeah, sure. But you have to be 18" and we like "Oh No! We're 17, will turn 18 in september" Haha, don't think he believed yus though, but we'll be there anyway! :D
So she will sleep over at my place tonight, funnnnnny!
The book that I ordered a week a go has finally come. I am so glad, haha I'm reading it now.
It's called "Before I die" which is about a girl who is sick in cancer and knows she will die very shortly and she's got a list back togheter with all stuff she wants to do before she dies.
The story is getting started in like the first page so you won't get easily bored of it, like it this soon!
So yeah, this is pretty much may day, enjoy!

Best littleborther in the world.


Babbybbbaby

Hejhej!
Vad har ni för er då? :D

Haha ok, jag sitter här..eller...ligger på golvet och lyssnar på TV,
Det är det där programet som heter familjen annorlunda, ni vet? HELT SJUKT JU!
Vem vill ha 9 barn?? Jag menar, föräldrarna har ju knappast tid att umgås med varje barn varje dag!
Varför vill man ha 9 barn?
Oj vad dum jag åter nu, no offense men jag undrar bara.
Idag vare dans och så himla kul! Men Emmy har slutat för hon tyckte det var för svårt, men Alice går kvar iaf! :D
Jag har gjort mycket matte idag så jag känner mig duktig men matte är och har aldrig varit mitt favoritämne men jag e ju bra på andra saker istället! :)
När jag blir stor ska jag skaffa en pojkvän som e bra på matte så han kan hjälpa mig med skattedeklarationerna varJe år!
sMART!
Jaja, nu ska jag gå och fixa med lite grejer. Hare gr8 så ses vi !!
Godnatt och sov så gott!


RSS 2.0